Katy Perry with her style and smile!♡




di 1:15 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments

- Sebelum debut SNSD berkonsep 12 orang, salah satu calon dari member SNSD adalah Soyeon T-ara.

- Sebelum debut dengan SNSD, beberapa member telah debut perorangan seperti Yuri yang menjadi figuran di film Flower Boy-nya Super Junior, dia juga telah berakting dalam beberapa CF salah satunya dengan Jang Dong Gun di China. Sooyoung juga pernah membentuk grup duo di Jepang dia juga pernah berakting di CF Anycall, Yoona yang menjadi model MV dan CF. Serta Seohyun yang menjadi model bersama TVXQ.

- Member SNSD yang paling melakukan kesalahan saat perform adalah Yuri, Tiffany dan Sunny, tapi kayaknya Tiffany yang keseringan apes coz tiap ngelakuin kesalahan camera sedang fokus ke dia.

- Saat sekolah di Korea Tiffany dan Jessica satu SMA, Yoona dan Seohyun juga satu sekolah, Taeyeon dan Sooyoung juga satu sekolah dengan Sunye Wonder Girls.

- Member yang klo lagi marah terlihat nyeremin ntu Taeyeon dan Hyoyeon, coz klo lagi marah mereka cenderung menjadi pendiam.

- Member yang paling tinggi adalah Sooyoung dan yang paling pendek adalah Sunny.

- Member yang paling banyak punya tindik adalah Hyoyeon (14 ditelingga dan 1 dimulut) setelah itu menyusul Taeyeon dan Tiffany (jumlahnya q ngga tau).

- Roomates SNSD didorm baru adalah Yoona-Yuri, Taeyeon-Sunny, Sooyoung-Jessica, Hyoyeon-Seohyun dan Tiffany mendapatkan kamar sendiri karena dia ngga punya rumah di korea dan barang bawaannya banyak. Mereka nentuin pembagian kamar dengan cara suit dan pemenangnya adalah Sunny dan Taeyeon (mereka pemilih kamar pertama).

- Member yang bisa masak adalah Hyoyeon, Taeyeon dan Yuri. Sedangkan Jessica dan Tiffany merupakan member yang ngga cocok dengan urusan dapur.




- Para ibu dari member SNSD sering sekali ngadain acara ngumpul bareng.

- Hampir semua member punya sifat jahil dan member yang paling sering dikerjain adalah Tiffany.

- Salah satu kejahilan Yoona, dia pernah membangunkan Yuri tengah malam hanya untuk nunjukin kaki ayam, dan ntu bikin Yuri BT.

- Yoona dan Jessica pernah membuat kimbab dan sandwich “beracun” buat ngerjain Sooyoung dan Tiffany dengan mencampuri bahan makanan dengan berbagai bumbu secara berlebihan, lalu Sooyoung ngebalas dengan membuat sereal dengan campuran garam (hampir 1 bungkus) dan member yang kena adalah Yoona, Yuri dan Sunny^^.

- Para member SNSD juga pernah ngebohongin Tiffany tentang sup kambing Korea yang klo arti katanya diterjemahin satu-satu berarti Sup empat besi. Dan mereka semua berusaha menyakinkan Tiffany klo besi itu bisa dimakan, membuat Tiffany bingung. (kebohongan ini juga pernah dipake ke Nicole KARA yang bahasa Koreanya juga belum lancar, si Nicole sampai nelpon managernya buat mastiin besi ntu bisa dimakan ato ngga).

- Yuri suka banget mengikat tali sepatu teman-temannya menjadi satu ngebuat temen-temennya sering marah coz harus misahin satu-satu.

- Yuri suka banget nakut-nakutin Tiffany dengan serangga bo’ong2an coz Tiffany tuch takut banget dengan semua jenis serangga.

- Yuri pernah menyembunyikan high heels Sunny dibelakang kulkas.

- Yuri merupakan anak bungsu dari dua bersaudara, ia memiliki kakak laki2.

- Saat kecil Yuri sangat tomboy coz sering diajak main perang2an ama kakaknya.

- Yuri bakal berubah jadi feminim saat deket dengan cowok.

- Saat pertama masuk ke SM Yuri sempat dibully oleh Hyoyeon, Sooyoung dan Jessica.

- Saat pertama masuk SM, Hyoyeon menganggap Yuri adalah rivalnya coz Yuri menang kompetisi dance.

- Yuri mendapat julukan black Pearl coz kulitnya paling item diantara temen2nya.

- Taeyeon dan Hyoyeon pernah ngerjain Yoona dengan ngasih bekal coklat yang super pahit dan ngga enak.

- Walaupun Taeyeon adalah leader SNSD tapi Hyoyeon adalah ibu SNSD.

- Hyoyeon suka banget nyuci bajunya sendiri karena itu dia dapat julukan “Laundry Girl”.

- Hyoyeon juga paling jago masak diantara member SNSD, Seohyun dan Sooyoung sering minta dibuatin makanan. Bahkan di note Thanks-nya Junsu 2pm, Junsu juga minta dibuatin masakan (lagi) oleh Hyoyeon.

- Selain itu Hyoyeon juga member yang paling rajin nebersihin rumah dan living roomnya di dorm.

- Hyoyeon bersahabat dekat dengan Nicole KARA, Jaebum dan junsu 2pm.

- Saat trainee Hyoyeon tidak akrab dengan member SNSD lain coz dia masuk kelas dance cowok, bukan kelas dance cewek.

- Saat trainee Hyoyeon dan beberapa murid lain pernah dikiim ke Cina untuk belajar bahasa mandarin, salh satu murid itu adalah Siwon SJ.

- Saat pulang dari Cina tubuh Hyoyeon menjadi gemuk dan Sooyoung memanggilnya “Putri Fiona”. Awalnya Hyoyeon senang disebut purti, sampe ditau bagaimana wujud dari Putri Fiona.

- Hyoyeon punya adik laki-laki bernama Kim Min Gyu dan wajah mereka berdua sangat mirip.

- Hyoyeon adalah mantan kidal karena itu dia bisa menggunakan kedua tangannya secara imbang. (Klo orang normalkan cenderung pake tangan kanan doang).

- Dulu saat trainee Hyoyeon sering banget gonta-ganti warna rambut menjadi hijau, ungu, merah dan pirang.

- Walaupun disaat marah Hyoyeon bakal jadi pendiam, tapi dia pernah sampe nantang Sooyoung berantem dan itu membuat Sooyoung ketakutan, padahal saat itu member yang lain sedang ngerjain dia yang lagi ultah.




- Jessica paling benci dengan ketimun dan Yoona pernah nakut2in Jessica make ketimun.

- Jessica benci ketimun, melon, semangka dan sejenisnya.

- SM nemuin Jessica saat ia sedang berlibur ke Korea dan jalan2 di shooping center, dan saat diajak audisi dia diterima, akhirnya keluarga Jung milih pindah ke Korea buat Jessica coz saat itu Jessica masih berumur 11 tahun.

- Jessica tuch hobbynya tidur dan keahliannya adalah tidur. Klo lagi tidur dia susah banget dibangunin dan salah satu cara membangunkan dia adalah dengan nyeritain hal lucu biar dia tertawa dan bangun.

- Jessica bisa tertidur sambil berdiri, dia juga bisa ketiduran saat syuting (Yuri sampe bengong coz dia jadi ngomong sendiri gara2 si Jessica tidur beneran).

- Jessica juga sering menghilang saat teman2nya sedang syuting dan gitu camera nge-shoot ternyata dia lagi tidur.

- Jessica merupakan anak tertua dari dua bersaudara dan Jessica pernah bilang klo dia bukan contoh yang baik untuk adiknya Kystal.

- Jessica paling suka mengelus kepala para member lain buat nunjukin kasih sayangnya, dan yang paling sering dielus tuch kepala Taeyeon dan Yuri.

- Jessica pernah bilang Yuri adalah best friendnya di SNSD.

- Jessica adalah member yang paling ngga tahan dengan panas dan gampang banget berkeringan karan itu dia sering banget mejeng di depan AC ato meluk2 AC.

- Jessica tuch sering banget lemot dalam merespon hal yang lucu, disaat yang lain sudah tertawa dia masih mikir dan ketika yang lain sudah bersikap biasa dia baru ngeh dan ikut tertawa.

- Saat masih trainee dulu Yoona pernah naksir Yuchun TVXQ.

- Yoona adalah member terkuat dia bahkan bisa menggendong orang tua sambil berlari, tapi karena itu pula ia jadi sering diminta ngebawain barang temen2nya^^.

- Yoona adala shikshin kedua setelah Sooyoung.

- Yoona ngerasa dia bukan kakak yang baik untuk Seohyun.

- Satu hari sebelum debut Taeyeon pernah melarikan diri dan pulang ke rumah, tapi setelah itu dia mutusin buat balik.

- Saat ditunjuk menjadi leader SNSD, Taeyeon merasa ngga siap dan dia selalu butuh bantuan teman2nya.

- Taeyeon pernah kehilangan HPnya dan ditemukan kembali di kulkas.

- Taeyeon punya kebiasaan tidur dengan mata terbuka, ia juga sering bicara saat tidur, seperti nge-DJ atau menghafalkan perkalian.

- Taeyeon ingin menjadi guru matematika.

- Taeyeon memilih tidak kuliah karena jadwalnya yang sangat padat. Ia juga ngga mau kuliah hanya untuk mendapatkan status “mahasiswa” hanya untuk publisitas. (maksudnya ngaku kuliah tapi ngga pernah masuk).

- Di SJ Tayeon paling suka dengan Kyuhyun (dia juga pernah gugup saat bertemu Kyuhyun) dan di DBSK dia paling suka dengan Junsu.

- Saat trainee, Taeyeon sekamar dengan Tiffany dan Jang Ri In.

- Keluarga Taeyeon punya sebuah toko kacamata dan disana banyak sekali foto dan pernak-pernik SNSD. Bahkan meja tamu buat pengunjung juga berlapis poster SNSD.

- Seohyun sering sekali mengalami krisis kepercayaan diri dengan merasa dirinya tuch ngga cantik.

- Seohyun adalah member yang klo mandi paling lama.

- Setiap pagi Seohyun selalu bangun jam 7 pagi buat membaca buku. (Kegiatannya ini sering menggangu teman sekamarnya^^)

- Seohyun paling suka dengan tokoh Keroro, karena itu dia dapat julukan Seororo.

- Seohyun bisa liat kartun/anime sampe jam 2 pagi.

- Saat Seohyun kangen dengan Keroro ia akan bernostalgia dengan ngedengerin OST Keroro.

- Seohyun suka sekali menempelkan stiker kodok keseluruh ruangan termasuk ke barang2 milik member yang lain.

- Seohyun adalah member yang paling jarang mengekspesikan amarahnya. dan dia juga member paling diam di SNSD.

- Seohyun adalah member yang paling payah dalam berakting ngerjain member lain, karena itu Tiffany sering nanya ke Seohyun klo member lain lagi ngerjain dia. Karena menurut Tiffany, Seohyun ngga jago bo’ong.





- Seohyun adalah anak tunggal.

- Sunny adalah anak bungsu dari 3 bersaudara.

- Sebelum masuk SM, Sunny telah ikut pelatihan di agensi lain tapi ternyata agensinya bangkrut, lalu dia diajak Ayoomi buat masuk SM, awalnya Sunny nolak coz takut dikira KKN. Tapi akhirnya dia mau ikut audisi dan diterima.

- Sunny ngga suka minum susu (mungkin n itu faktor dia ngga bisa tinggi^^).

- Karena pernah menjadi pengungsi perang Teluk di Kuwait, sampai sekarang Sunny masih memiliki phobia terhadap suara ledakan petasan ato keras. Dan saat diatas panggung member lain sering melindungi dia dengan nutupin telingganya.

- Sunny paling suka main game.

- Hyuna 4minute bilang klo dia pengen jadi adiknya Sunny.

- Saat di Jepang Sooyoung tinggal bersama BOA dan Sunday CSJH The Grace.

- Sooyoung adalah member pertama SNSD yang dikontrak untuk iklan HP anycall bersama Park Jun Ah Jewelry (Sebelum Sooyoung debut dengan SNSD).

- Sooyoung adalah member yang paling suka makan di SNSD, dalam sehari dia bisa makan 6-9 kali dan Sooyoung juga bisa menghabiskan 3 cup ice cream dalam waktu 5 menit.

- Sooyoung mengaku klo dia suka pornografi^^.

– Sooyoung adalah member yang paling jahil di SNSD.

– Sooyoung merupakan anak kedua dari 3 bersaudara.

- Tiffany bisa berbicara bahasa Korea dengan memakai aksen Amerika.

- Tiffany adalah member yang paling kuat minum alkohol.

- Tiffany melakukan ciuman pertamanya bersama temannya karan dia kalah main true or dare.

- Harapan Tiffany adalah bisa bertemu lagi dengan cinta pertamanya.



credit : SNSD/Girls’ Generation Indonesian Fans United + soshified


Tidur adalah hal yang wajar bagi manusia walaupun itu membuang waktu kita, tapi tidur itu perlu loh kawan! bahkan kita setiap hari wajib tidur walaupun hanya sebentar. Mengapa demikian? Karena anggota tubuh kita penuh kesantaian sama halnya dengan pikiran kita yang pengennya setiap hari FUN mulu! Nah.. kalau tidur itu memang wajib.. terus kalau kita tidak tidur dalam satu hari apa ada dampaknya bagi tubuh kita? Yap! memang kalau hanya sesekali tidak tidur atau tidurnya terlalu malam mungkin itu belum terlihat dampaknya. Tapi... jika terus-terusan di kerjakan tuh yang namanya tidur terlalu malam atau 'TTM' itu mempunyai dampak yang sangat besar di masa yang akan mendatang! mengapa cobaa? karena 'TTM' dapat mengakibatkan:
1. Penyebab kerusakan hati
2. Penyebab penyakit diabetes
3. Penyebab penyakit jantung
4. Dll

Nah.. sudah tahukan apa akibatnya jika tidur terlalu malam? Mulai dari sekarang marilah kita membiasakan diri untuk tidur malam lebih awal karena akan mengurangi resiko penyakit. Ohya! ini nih saya dapet jadwal tubuh kita bekerja menurut dokte di Taiwan.

1. Malam hari pk 21.00 – 23.00 : adalah pembuangan zat-zat tidak berguna/beracun (de-toxin) dibagian system antibody (kelenjar getah bening). Selama durasi waktu ini seharusnya dilalui dengan suasana tenang atau mendengarkan musik. Bila saat itu seorang ibu rumah tangga masih dalam kondisi yang tidak santai seperti misalnya mencuci piring atau mengawasi anak belajar, hal ini dapat berdampak negatif untuk kesehatan.
2. Malam hari pk 23.00 – dini hari 01.00 : saat proses de-toxin dibagian hati, harus berlangsung dalam kondisi tidur pulas.
3. Dini hari 01.00 – 03.00 : proses de-toxin dibagian empedu, juga berlangsung dalam kondisi tidur pulas.
4. Dini hari 03.00 – 05.00 : de-toxin dibagian paru-paru, sebab itu akan terjadi batuk yang hebat bagi penderita batuk selam durasi waktu ini. Karena proses pembersihan (de-toxin) telah mencapai saluran pernapasan, maka tidak perlu minum obat batuk agar supaya tidak merintangi proses pembuangan kotoran.
5. Pagi pk 05.00 – 07.00 : de-toxin di bagian usus besar, harus buang air besar.
6. Pagi pk 07.00 – 09.00 : waktu penyerapan gizi makanan bagi usus kecil, harus makan pagi. Bagi orang yang sakit sebaiknya makan lebih pagi yaitu sebelum pukul 06.30.
7. Makan pagi sebelum pk 07.30 sangat baik bagi mereka yang ingin menjaga kesehatannya. Bagi mereka yang tidak makan pagi harap mengubah kebiasaannya ini, bahkan masih lebih baik terlambat makan pagi hingga pk 9-10 daripada tidak makan sama sekali. Tidur terlalu malam dan bangun terlalu siang akan mengacaukan proses pembuangan zat-zat yang tidak berguna. Selain itu, dari tengah malam hingga pukul 4 dini hari adalah waktu bagi sumsum tulang belakang untuk memproduksi darah. Sebab itulah, Tidurlah Nyenyak dan Jangan Begadang.

di 6:28 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments




We known that many girls wanna look pretty like a hollywood star or Asian star! Ok! if your face was pretty but your hair isn't pretty. What should you do? decided to hang out? or quite at home? hmm.. calm down girls! because i will give you some videos from youtube to make your hair more beautiful! :D Happy try!









di 3:53 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments









Part Of Me

Days Like This I Want To Drive Away
Pack My Bags And Watch Your Shadow Fade
You Chewed Me Up And Spit Me Out
Like I Was Poison In Your Mouth
You Took My Light, You Drain Me Down
But That Was Then And This Is Now
Now Look At Me

Chorus:
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No
Throw Your Sticks And Stones
Throw Your Bombs And Blows
But You're Not Gonna Break My Soul
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No

I Just Wanna Throw My Phone Away
Find Out Who Is Really There For Me
You Ripped Me Off, Your Love Was Cheap
Was Always Tearing At The Seams
I Fell Deep, You Let Me Down
But That Was Then And This Is Now
Now Look At Me

Chorus:
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No
Throw Your Sticks And Stones
Throw Your Bombs And Blows
But You're Not Gonna Break My Soul
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No

Bridge:
Now Look At Me I'm Sparkling
A Firework, A Dancing Flame
You'll Won't Never Put Me Out Again
I'm Glowing Oh Whoa
So You Can Keep The Diamond Ring
It Don't Mean Nothing Anyway
In Fact You Can Keep Everything
Yeah, Except For Me

Chorus:
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No (away From Me)
Throw Your Sticks And Stones
Throw Your Bombs And Blows
But You're Not Gonna Break My Soul
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No

This Is The Part Of Me (no)
(away From Me) This Is The Part Of Me
Throw Your Sticks And Stones
Throw Your Bombs And Blows
But You're Not Gonna Break My Soul
This Is The Part Of Me
That You're Never Gonna Ever Take Away From Me, No

For Download this song:
Katy Perry Part of Me

di 3:32 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments


Group Name: Super Junior
Debut Day: November 6, 2005 (except for Kyuhyun --> May 23rd, 2006)
Official Fanclub: ELF (EverLasting Friends) - established June 2, 2006
Official Balloon Color: Pearl Sapphire Blue
Official Sites: Korean, Taiwan, Japan


Real Name: Park Jungsu/Park Jungsoo
Stage Name: Eeteuk/Leeteuk (meaning “special”)
(he wanted a name like Kangta, Hyesung and Junjin but then changed it to Eeteuk.Leeteuk)
Nicknames: teukie, duck, Angel Teuki, Hyung!, Ori
Birthday: July 1, 1983
Origin: South Korea
Height: 178cm (I swear…he’s shorter than that…)
Weight: 59kg
Blood Type: A
Eteuk Facts:
- Leader of Super Junior; his name change from Park Jungsu to a stage name which was explained on "Happy Together Friends"

- Why did he change his name? No specific reason. He just wanted a "cool" name like Kangta, Hyesung or Junjin, thus he decided to change his name to Leeteuk (or Eeteuk), which means "special", because he is a "special guy". Thus, he introduces himself as, "Teuk ee Teuk ee Leeteuk ee [특이특이 이특이]", which means "Special Special Eeteuk".

- Rumours had it that Park Jungsu had a crush on Jang Nara for three years, but it was proven to be fake.

- Before debuting, Eeteuk used to reply to every single message that was left in his cyworld-- When one fan that doesn't know him personally asked for any movie suggestions, he actually left her some.

- Although his cyworld was very public in the past as 'jsplus,' after a girl took it, Eeteuk's father asked for it and is now using the cyworld address of 'jsplus' as a fansite.

- Said to be the member with the most interest in the opposite sex.

- Leeteuk got lasik (laser eye surgery), now he wears lensless glasses for fashion.

- Has a dimple just below the left side of his lips when he smile.

- Has one older sister


Stage Name: Heechul
Real Name: Kim Heechul
Nickname: Cinderella, Hee-nim
Birthday: July 10, 1983
Origin: Gangwon Province, South Korea
Height: 179cm
Weight: 60kg
Favorite color : pink, red, black
Favorite fruit: mandarin polmelo
Blood Type: AB (no, he’s not weird…he’s special ^^)
Job: Singer, actor, model, mc, dj
Heechul Facts:

1. Heechul dislikes girls who show off their tummy.

2. When heechul was young he went to the girls washroom cause the guys kicked him out of the guys washroom cause they thought he was a girl and the girls didnt notice and thought he was one of them.

3. Heechul gets annoyed by people easily, especially people who don’t listen to him.

4. Heechul slaps and hits people alot.

5. Heechul thinks Sohee is really cute. He even joined her fan cafe and made his login name after her.

6. Heechul likes wearing his tom and jerry shirt/pajama to sleep.

7. Heechul used to have a russian blue cat named Yamchae given fans, but it ran away while he was away.



Stage Name: Hankyung
Real Name: Han Geng
Nickname: Beijing Fried Rice
Birthday: February 9, 1984
Origin: Heilongjiang Province, China
Height: 181cm
Weight: 66kg (he’s lost a few pounds)
Blood Type: B
Han Geng Facts:
1. Used to have a Husky named Rider
2. He is the leader of Super Junior Mandarin/ M
3. His idol is Andy Lau; He also admires Wang Lee Hom and Jang Dong-Gun.
4. Favorite color: Black
5. Favorite movies: Horror
6. He always carries his cell phone, Mp3 player, PSP, Cologne, & A Chinese-Korean Dictionary
7. He considers his family & the other Super Junior members as the most important people to him
8. He bought his parents a dumpling resturant
9. Said Since he’s not from Korea he is only allowed to appear on SBS&KBS, which is not true it is because there is something wrong with his visa(green card) that it why.
10.He gives mostly all of his money to his parents



Stage Name: Yesung (meaning “art-like voice”)
Real Name: Kim Jong Woon
Brithday: August 24, 1984
Origin: Cheonan, South Korea
Height: 178cm
Weight: 64kg
Blood Type: AB
Yesung Facts:

1.His stage name is Yesung and it means “art-like voice”. His real name is actually Kim Jong-woon.

2.Yesung is a rock star in “Attack of the pin up boys”.

3. Yesung had to be in hospital after he collapsed after running for a charity marathon, he ran 70 km

4. He usually gets cut off from tv shows because he talks too much.

5. When he had his debut it was only until a few weeks later that he was shown on stage.

6. He likes to touch the other members lips at night time, he will go into their rooms and touch their lips.

7. He is part of Super Junior K.R.Y- Super Junior Kyuhyun,Ryeowook and Yesung, they have their own little group because they are the talented singers in Super Junior.

8. Yesung had to be in hospital after he fell off a 1.5m stage and was released two days later because he hurt his neck and waist.

9. His favorite season is autumn.

10.He has small fingers

11. Yesung has a pet turtle named “ddangkoma” (300.000 won)

12.He would like to go to Canada.

13. He had his first kiss when he was in 2nd Year High School.


Stage Name: Kangin (meaning “strong person”)
Real Name: Kim Young Woon
Nickname: Racoon, #1 Korea (Handsome) _____[insert your own word here]
Birthday: January 17, 1985
Origin: South Korea
Height: 180cm
Weight: 70kg (he’s lost a few pounds too)
Blood Type: O
Kangin Facts:

1. Kangin’s ideal type is a girl who has nice feet. The second toe can’t be longer than the first.Rich,pretty girl and long straight hair.

2. Kangin was originally auditioned to be an actor.

3. During trainee days, Kangin was put in a 4-members project group called Four Seasons together with his now fellow bandmate Kim Heechul and DBSK’s Jaejoong and Yunho.

4. He dreamed to be a war general when he was young.

5. In high school, Kangin was confessed with love by a guy.


6. Kangin favorite English phrase was you’re so beautiful.

7. He’s known to be pair up with Leeteuk known as Kangteuk.

8. All members chose him as the least trusted person cause he would tell the media their secrets.

9. Have the manly feature in Super Junior also the trouble maker

10. Loves to pull down Eunhyuk pants during their broad cause of Exploring the Human Body.


Stage Name: Shindong
Real Name: Shin Donghee
Birthday: September 28, 1985
Origin: South Korea
Height: 178cm
Weight: 90kg (he’s lost quite a few since debut)
Blood Type: O
Shindong Facts :

1. Shindong’s favourite colour is purple
2. He wants to have a sport car
3. He also known as Super junior’s Teddy Bear
4. Shindong often feels resentful to Donghae because Donghae often borrows his clothes not because Donghae wants to wear it but for to be the blanket.
5. He is Super Junior’s choreographer.
6. Lee Teuk and Shindong is the first member who visited SNSD dorm. Shindong also have decorated their dorm quietly for a surprise
7. In the Super junior member the most often snored is Shindong and When Shindong have snored, Donghae is running soon
8. Shindong is the second dirtiest member in Super Junior. He have ever washed with just 27 second time
9. When he is 6 years old, he have go to To Holiday to china for six months
10. Shindong very like online shopping because his size is very difficult to look for


Stage Name: Sungmin
Real Name: Lee Sungmin
Nickname: Danhobak boy (Sweet Pumpkin/Squash Boy)
Birthday: January 1, 1986
Origin: South Korea
Height: 175cm
Weight: 57kg
Blood Type: A
Sungmin Facts :

1. Sungmin has a father, mother and a younger brother called Lee Sungjin.
2. Sungmin’s first kiss is his closest friend Eunhyuk.
3. He loves accesories picked by the people he loves.
4. He once thought about changing his style on pink., but when he opened his closet, he saw his clothes were mostly pink. so he changed his mind.
5. Sungmin’s closest friends during training is Xiah Junsu and Eunhyuk.
6. Sungmin showers together with Eunhyuk.
7. Sungmin’s sleeping time is 4 hours per day. It apparently is not good for his health
8. Sungmin always wears a golden ring on his pinky. He’s been wearing it since he was little.
9. Sungmin already kissed Eunhyuk for about 3-4 times.
10. Sungmin likes the times with Eunhyuk. But he said that when he had a girlfriend, we would love the times when he is with her.


Stage Name: Eunhyuk
(chose this name because he didn’t want it to be mixed up with comedian Lee Hyukjae)
Real Name: Lee Hyukjae
Nickname: Monkey boy, jewel boy
Birthday: April 4, 1986
Origin: Gyeonggi, South Korea
Height: 176cm
Weight: 58kg
Blood Type: O
Eunhyuk Facts:

1. If Eunhyuk could be reborn, he’d want to become Wonbin, that’s why he even lied about his name during the trainee days.

2.Eunhyuk is best friends with Xiah Junsu of DongBangShinKi. They have been friends since childhood.

3. When asked who his ideal girl was Eunhyuk said that it was Emma Watson.

4.Before debut, Eunhyuk and Junsu came up with a plan to make Donghae cry.

5.Out of all the Super Junior members, Eunhyuk eats the most

6. Australia, Egypt, and Japan are the countries that Eunhyuk wants to visit the most.

7.Eunhyuk’s favorite colors are white, blue, beige, and grey

8. Eunhyuk has contributed to the lyrics of several of SuJu’s songs.

9. Eunhyuk enjoys playing the piano

10. Eunhyuk’s childhood dreams were to be a soccer player and a singer.


Stage Name: Donghae
Real Name: Lee Donghae, Aiden Lee
Nickname: Fishy (he’s the fish of the East Sea, which came from his name Donghae)
Birthday: October 15, 1986
Origin: Mokpo, South Korea
Height: 175cm
Weight: 60kg
Blood Type: A
Donghae  Facts:

* Donghae is very affectionate so his methods of waking up the other members are to either pad their butts or go hug them out of bed.
* He likes the feeling of being protected, being cared for. & because he’ll feel lonely easily, he never eats alone. He needs to have someone to eat with him
* Hae is really kind to all of the members parents’ and is really close to all the parents of the members.
* Donghae loves strawberry,one time he told Wookie to hide his strawberries because he’s afraid someone might steal them
* Donghae is the only person who knows Heecul’s mailbox password.
* Heechul only allows Donghae to speak informal to him & treat him as a friend. Heechul gets mad whenever other dongsaengs do so.
* Donghae is one of the very few people who can calm Heechul’s anger and Heechul will obey him.
* When Donghae took the high school examination, Heechul got up early to cook eggs for his breakfast
* Donghae often cries when he’s sad or upset, but mostly when he feels touched by people’s kindness.
* Donghae has a good relationship with BoA. BoA is one of his best friends.


Stage Name: Siwon
Real Name: Choi Siwon
Nickname: Simba (named by Heechul)
Birthday: April 7, 1987
Origin: Seoul, South Korea
Height: 183cm
Weight: 65kg
Blood Type: B
Siwon Facts:

1.Siwon is scared of yesung,because yesung said that he LOVES siwon's lips the most because its long and sexy!haha

2.Siwon is really popular in Thailand,he is called the prince of thai

3.He is also called Horse because he runs very fast =)

4.Siwon loves Taekwando and DRUMS~

5.Siwon's dad is very strict,once siwon was working at a gas station who the father's knowledge,then he actually served his dad once!LOL

6.Siwon LOVES skinship a lot ! once heechul got pissed and smacked him , to which siwon reply , HYUNG ! do it again ! haha

7.siwon would go to his hyungs after a show*especially heechul n kangin* n asking kisses from them to show that he*siwon* did a great job!

8.siwon is also well know for his weird body language.he puts up 3 fingers to say bye instead all FIVE ! haha

9.it took siwon 4 years to build the body he has now,unlike heechul,he gave up after 2 weeks of diet.=3=

10.Did you know,Siwon's dad is the owner of the car Hyundai that we all are using??maybe one of the car siwon was in it to test drive? huhu


Stage Name: Ryeowook
Real Name: Kim Ryewook
Nickname: eternal maknae
Birthday: June 21, 1987
Origin: South Korea
Height: 173cm
Weight: 58kg
Blood Type: O
Ryeowook Facts:

1.He always carries his mobile phone and wallet
2.He likes girls who sing well (ie. bada) and have nice necks.
3.He likes to get free makeup samples and never has an umbrella.
4.He plays the piano very well, and used to be quite chubby in school (weighed 80kg and lost 25kg).
5.He used to play the triangle in the school's orchestra.
6.He had his 1st kiss when he was 7(unintentionally)
7.He lost his shoe during a Miracle performance in Feb.
8.He loves icecream and chocolates.
9.He sleeps a lot and can sleep up to 18 hrs a day!
10.He never irons newly bought jeans. And once he wears them, he never washes them for the longest time.


Stage Name: Kibum
Real Name: Kim Kibum
Birthday: August 21, 1987
Nickname: Snow White (given by Heechul)
Origin: Seoul, South Korea (also lived in California for about 4 yrs)
Height: 178cm
Weight: 58kg
Blood Type: A (explains his introvert-ness)
Kibum Facts:

1. Kibum said that the group is already full of 13 people talking, so he doesnt need to talk much.

2. Kibum is Donghae’s favourite dongsaengs. Donghae always miss him.

3. When Kibum is in a competition he;s good at, he will try his best to win.

4. Kibum is actually as evil as Kyuhyun, but he doesnt show it much.

5. Kibum is always teased because of his accent in English

6. In Full House he let Donghae talk in English, so Donghae could practice his english.

7. When Kibum is on a date with a girl, he’ll pay the food and drink

8. Kibum has the highest IQ out of all members.

9. Kibum likes to play games together with Heechul

10. Sometime Kibum joins Kyuhyun’s Evul Plan.


Stage Name: Kyuhyun, Gyuhyun
Real Name: Cho Kyuhyun
Nickname: maknae
Birthday: February 3, 1988
Origin: South Korea
Height: 180cm
Wieght: 68kg
Blood Type: A
Kyuhyun Facts:

1.His family consist of his parent and an older sister. His father is the Country's Revision/Review Association Chairman.

2.The whole family dotes on him a lot but is very strict towards his sister.

3.When he was 16/17 he joined the 'Buddy Star Contest' and he came in 3rd!

4. The other members, kangin, have told him before 'You should listen to your Hyung*!' when Kyuhyun is in the 'rebellious' mode

5.He admit that he will snore loudly and even drool when he sleeps!

6.He wanted to cook for his Hyungs but he added too much water and the taste became too bland and that is how the 'HanGeng Ramen' became famous!

7.Kyuhyun isn't good at cooking; when he tried to fried some ham even though Kangin reminded him, he added sesame oil instead of Cooking oil.

8.The maknae* said that children hang their socks at their bed fronts on Christmas Eve to wait for Santa's present but because he wanted a bigger present for himself, he hang His PANTS at the bed front instead.

9. Some of the game, GaemGyu* play are : 'Thousand Years', 'Starcraft', 'Diablo', 'Sudden Attack' and many more!

10. He especially loves gelato, and his favourite brand is Doublesice

di 1:38 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments



We know that the quantities of temperature in international is Kelvin, but in another country use Celcius or Fahrenhit as unit of temperature. So i will explain how to change celcius temperatures become fahrenhit temperatures.

The degree Fahrenheit (°F) is a unit of temperature named for the german physicist Gabriel Fahrenheit (1686 - 1736). In the Fahrenheit scale of temperature the freezing point of water is 32 degrees and the boiling point is 212 degrees placing the boiling and melting points of water 180 degrees apart. Zero degrees Fahrenheit indicates the lowest temperature Fahrenheit could obtain by a mixture of ice and salt.

The degree Celsius (°C) is a unit of temperature named for the Swedish astronomer Anders Celsius (1701-1744) who first proposed it. The Celsius temperature scale was designed so that the freezing point of water is 0 degrees and the boiling point is 100 degrees at standard atmospheric pressure. Since there are one hundred steps between these two reference points the original term for this system was Centigrade (100 parts).

And the formula:
Fahrenheit to Celsius:






 Celsius to Fahrenheit:

 




And the examples:
How many degrees Celsius are 68 degrees Fahrenheit?
Replace Fahrenheit with 68 and solve for Celsius:

C = (68 - 32) * 5/9 Replace F by 68 in C = (F - 32) * 5/9
C = 36 * 5/9 Simplify
C = 20
20 °C = 68 °F

At what temperature are Celsius and Fahrenheit temperatures equal?
Replace both temperatures with "T" in one of the equations above and solve for T:

T = T * 9/5 + 32 Subtract 32 from both sides
T - 32 = T * 9/5 Subtract T from both sides (Note that T * 9/5 is the same as T + T * 4/5)
-32 = T * 4/5 Multiply both sides by 5
-160 = T * 4 Divide both sides by 4
-40 = T
-40 °C = -40 °F

Source: albireo.ch

di 1:10 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments

The 'INTERNATIONAL SYSTEM OF UNITS', abbreviated SI, defines the seven quantities listed in the picture below and the specific methods to build up a physical standard for each, called the unit, against which any other quantity of the same type can be compared. These quantities, are considered to be the building blocks of physics.They are used to express the laws of physics.


Derived Quantities

Many other quantities can be derived out of the combination of the basic quantities.
For instance a speed is the ratio of a length by a time.
An acceleration is the ratio of a speed by a time.
And a force is the multiplication of an acceleration by a mass. 

Tuesday, March 27, 2012 di 9:10 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments

Ga nyangka sekarang gue udah UAS aja.. padahal kalau di ingat-ingat.. setahun yang lalu gue STUDY TOUR ke JOGJA!!! ya.. walaupun pulang-pulang kantung kempes tapi pengalamannya.. kaga bisa dibeli dengan uang dah! inget kata Mba Jessi J "It's not about the money money money asekk! Nah ini nih gue pengen share kebagihan gue dan teman-teman saat di Jogja! Check this out!

At Matahari Hotel's

At Borobudur temple's

At Tawangmangu

At Dagadu shop with Haifa







At Keraton